Simplu şi gustos! Iată cum se prepară Soté de cartofi şi broccoli

Distribuie

Această reţetă este o garnitură dietetică şi sănătoasă pentru cină. Iată cât de simplu se prepară sote de cartofi şi broccoli!

INGREDIENTE

2 cartofi mari;

500 g broccoli;

1/2 linguriţă chimen;

1 lingură ulei;

1/2 linguriţă chimen măcinat;

3 căţei de usturoi;

1 lingură ceapă ciorii uscată;

sare.

PREPARARE

1.    Se curăţă cartofii şi se fierb 10 minute în apă cu un praf de sare.

2.    Într-o tigaie cu ulei se călesc uşor seminţele de chimen şi usturoiul feliat. Se lasă un minut şi se adaugă cartofii.

3.    Se pune şi chimenul măcinat, se acoperă şi se lasă 10 minute la foc. Se pune apoi şi broccoli, în jur de 100 ml apă, se acoperă şi se lasă la fiert încă 10 minute.

4.    Se trage de pe foc, se pune ceapa ciorii uscată şi se aduce la masă.

retete.unica.ro.

 


Distribuie