Sfaturi și trucuri despre castravete pe care NU trebuie să le treceți cu vederea

Distribuie

Probabil că dvs. adorați salatele cu castraveți sau apa infuzată cu această legumă. Vă place, de asemenea, să puneți felii subțiri de castravete pe ochii umflați, ca parte a procedurii de îngrijire a feței. Din cauza tuturor acestor motive, presupunem că veți fi interesați să aflați următoarele informații care, fiecare în parte, are legătură cu castraveții:

Castraveții conțin o varietate mare de vitamine și minerale necesare pentru buna funcționare a organismului. Unele dintre ele includ vitamina C, fier, calciu, magneziu, potasiu, fosfor și zinc.

Ori de câte ori aveți nevoie de energie, puneți felii de castravete într-o sticlă cu apă, agitați bine sticla și înghiți băutura dintr-o dată. Asta deoarece castraveții sunt plini de vitamina B care vă poate oferi energie.

În calitate de gustare este mai bine să ronțăiți felii de castravete în loc de chipsuri, deoarece alungă foamea în mod eficient.

Imediat ce ați luat masa vă faceți griji în privința respirației care i-ar putea respinge pe cei din jurul dvs.? Puneți o felie de castravete pe limbă și presați-o de cerul gurii timp de o jumătate de minut. Asta permite antioxidanților din castravete să distrugă bacteriile care cauzează mirosul neplăcut.

Sucul de castravete aplicat pe față cu o dischetă de bumbac ajută la îmbunătățirea aspectului tenului, reducerea semnelor de îmbătrânire, cum ar fi ridurile fine, și petele hepatice. Acest rezultat uimitor se datorează vitaminei C din conținutul sucului de castravete, un antioxidant care ajută pielea să arate tânără și sănătoasă.

Se spune de asemenea că frecarea feliilor de castravete pe zonele cu celulită este foarte benefică. Antioxidanții din castravete ajută la reducerea aspectului de coajă de portocală. În plus, acest tip de masaj prin frecare stimulează circulația sângelui, contribuind astfel la eliminarea toxinelor prinse în acele celule adipoase.

Dacă vă este teamă că cantitatea de alcool pe care tocmai ați consumat-o vă va da o mahmureală teribilă a doua zi, mâncați castravete înainte de a merge la culcare. Acest lucru permite organismului să înlocuiască electroliții pierduți în timpul petrecerii.

De fiecare dată când pantofii nu au luciul necesar pentru a-i impresiona pe cei din jur, pur și simplu frecați un castravete proaspăt tăiat de suprafața pantofilor și veți obține o strălucire instantanee. Această ceară naturală de pantofi acționează bine și în timpul sezonului ploios, deoarece respinge apa.

Dezaburiți oglinda din baie după ce faceți un duș cald sau o baie prin frecarea suprafeței acesteia cu o felie de castravete.

O felie de castravete poate fi, de asemenea, folosită pentru a elimina petele dificile de pe robinete, chiuvete şi alte dispozitive de fixare din baie și bucătărie.

Scăpați de stres prin îmbibarea aerului cu mirosul relaxant de castravete. Puneți un vas cu apă clocotită, în mijlocul camerei de baie, puneți mai mulți castraveți în el, intrați în cadă și bucurați-vă de mediul relaxant.

Dacă doriți să scăpați de dăunători, aranjați câteva felii de castravete pe o tavă de copt din aluminiu și puneți-o în grădina dumneavoastră. Reacția chimică dintre castravete și aluminiu creează un miros pe care insectele nu-l suportă.

sanatos.tv.


Distribuie
..