Savurează MINOLA – băutura revigorantă pentru orice vârstă

Distribuie

Datorită suprasolicitărilor şi stresului zilnic, fiecare dintre noi are nevoie de o pauză în care să poată servi în linişte o ceaşcă de cafea pentru a se energiza. Pentru că nu toată lumea este adepta cafelei, nutriţioniştii recomandă o băutură pe bază de legume care oferă acea doză de energie necesară unei zile lungi de muncă.

Minola este o băutură tonică pentru orice vârstă. Preparată din morcovi, aceasta furnizează organismului necesarul de vitamina A pentru întreaga zi. Este un excelent detoxifiant şi furnizor de energie.

Minola este o băutură revigorantă, perfectă pentru zilele caniculare. Aceasta este recomandată persoanelor care suferă de boli ale arterelor, celor care depun eforturi intelectuale deosebite, persoanelor care suferă de astenie şi boli gastrointestinale.

Prepară-ţi la micul dejun o ceaşcă de minola în locul uneia de cafea.

Pentru o porţie vei avea nevoie de:

 – 3 morcovi;

 – 25 g miere de albine;

 – 1 linguriţă suc de lămâie.

Cum prepari băutura:

 – alege cei mai buni, proaspeţi şi suculenţi morcovi;

 – curăţă-i, spală-i şi punei în storcătorul de fructe;

 – la o ceaşcă de 150 de ml din suc pune mierea, sucul de lămâie şi amestecă-le în blender timp de câteva secunde;

Ia-ţi doza de energie zilnică într-un mod cât mai natural!

Morcovul, ingredientul-vedetă al acestei băuturi, furnizează organismului necesarul de vitamina A pentru o zi întreagă, protejând plămânii şi contribuind la buna funcţionare a sistemului respirator. Terapeuţii apreciază că datorită acestor substanţe antioxidante din compoziţia legumei: complexul de vitamine B, vitaminele C şi E, dar şi celorlalte ingrediente (mierea, lămâia şi scorţişoara), băutura este un excelent detoxifiant şi un furnizor de energie, putând să înlocuiască porţia zilnică de cafea.

Citeste mai mult: adevarul.ro/sanatate/dieta-fitness/bauturi-revigorante-fac-concurenta-cafelei-1_50ae40647c42d5a6639b1268/index.html

Minola, o băutură preparată din morcov, şi-a căpătat renumele de tonic pentru orice vârstă. Morcovul, ingredientul-vedetă al acestei băuturi, furnizează organismului necesarul de vitamina A pentru o zi întreagă, protejând plămânii şi contribuind la buna funcţionare a sistemului respirator. Terapeuţii apreciază că datorită acestor substanţe antioxidante din compoziţia legumei: complexul de vitamine B, vitaminele C şi E, dar şi celorlalte ingrediente (mierea, lămâia şi scorţişoara), băutura este un excelent detoxifiant şi un furnizor de energie, putând să înlocuiască porţia zilnică de cafea. Se recomandă persoanelor care suferă de boli ale arterelor, celor care depun eforturi intelectuale deosebite, convalescenţilor, astenicilor şi suferinzilor de boli gastrointestinale. Pentru o porţie de Minola, se folosesc următoarele ingrediente: 30 g miere, 150 ml suc de morcovi, o linguriţă suc de lămâie şi o jumătate de linguriţă de scorţişoară. Se prepară astfel: se amestecă sucul de morcovi obţinut prin stoarcerea unor morcovi suculenţi, de cea mai bună calitate, cu celelalte ingrediente, până când acestea se omogenizează. Se consumă una-două porţii pe zi.

Citeste mai mult: adevarul.ro/sanatate/dieta-fitness/bauturi-revigorante-fac-concurenta-cafelei-1_50ae40647c42d5a6639b1268/index.html

Minola, o băutură preparată din morcov, şi-a căpătat renumele de tonic pentru orice vârstă. Morcovul, ingredientul-vedetă al acestei băuturi, furnizează organismului necesarul de vitamina A pentru o zi întreagă, protejând plămânii şi contribuind la buna funcţionare a sistemului respirator. Terapeuţii apreciază că datorită acestor substanţe antioxidante din compoziţia legumei: complexul de vitamine B, vitaminele C şi E, dar şi celorlalte ingrediente (mierea, lămâia şi scorţişoara), băutura este un excelent detoxifiant şi un furnizor de energie, putând să înlocuiască porţia zilnică de cafea. Se recomandă persoanelor care suferă de boli ale arterelor, celor care depun eforturi intelectuale deosebite, convalescenţilor, astenicilor şi suferinzilor de boli gastrointestinale. Pentru o porţie de Minola, se folosesc următoarele ingrediente: 30 g miere, 150 ml suc de morcovi, o linguriţă suc de lămâie şi o jumătate de linguriţă de scorţişoară. Se prepară astfel: se amestecă sucul de morcovi obţinut prin stoarcerea unor morcovi suculenţi, de cea mai bună calitate, cu celelalte ingrediente, până când acestea se omogenizează. Se consumă una-două porţii pe zi.

Citeste mai mult: adevarul.ro/sanatate/dieta-fitness/bauturi-revigorante-fac-concurenta-cafelei-1_50ae40647c42d5a6639b1268/index.html

Minola, o băutură preparată din morcov, şi-a căpătat renumele de tonic pentru orice vârstă. Morcovul, ingredientul-vedetă al acestei băuturi, furnizează organismului necesarul de vitamina A pentru o zi întreagă, protejând plămânii şi contribuind la buna funcţionare a sistemului respirator. Terapeuţii apreciază că datorită acestor substanţe antioxidante din compoziţia legumei: complexul de vitamine B, vitaminele C şi E, dar şi celorlalte ingrediente (mierea, lămâia şi scorţişoara), băutura este un excelent detoxifiant şi un furnizor de energie, putând să înlocuiască porţia zilnică de cafea. Se recomandă persoanelor care suferă de boli ale arterelor, celor care depun eforturi intelectuale deosebite, convalescenţilor, astenicilor şi suferinzilor de boli gastrointestinale. Pentru o porţie de Minola, se folosesc următoarele ingrediente: 30 g miere, 150 ml suc de morcovi, o linguriţă suc de lămâie şi o jumătate de linguriţă de scorţişoară. Se prepară astfel: se amestecă sucul de morcovi obţinut prin stoarcerea unor morcovi suculenţi, de cea mai bună calitate, cu celelalte ingrediente, până când acestea se omogenizează. Se consumă una-două porţii pe zi.

Citeste mai mult: adevarul.ro/sanatate/dieta-fitness/bauturi-revigorante-fac-concurenta-cafelei-1_50ae40647c42d5a6639b1268/index.html


Distribuie