Rețetă simplă și rapidă, din patru ingrediente. Cornulețe de post, cu nucă
Îți dorești ceva dulce, făcut în casă, dar nu ai niciodată timp să te apuci de gătit? Ei bine, îți propunem o rețetă rapidă de cornulețe cu nucă. Și pentru că suntem în postul Paștelui acest produs este tocmai bun.
Ingrediente: 280 g făină, 210 g margarină, 100 g nucă și 100 g zahăr
Mod de preparare:
Se amestecă și se frământă 280 de grame făină, 210 grame de margarină, 100 grame de nucă măcinată și 100 grame de zahăr. Se ia aluat cât o nucă și se modelează prin rulare între palme, îndoind capetele.
Toate cornulețele se pun apoi într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, care se dă la cuptor, la foc mediu. După ce luăm de la cuptor, pudrăm cornulețele cu zahăr praf.