Reţetă DELICIOASĂ: Piept de pui cu sos de portocale
Carnea de pui este foarte uşoară şi foarte gustoasă. Ea nu îngraşă, aşa că poţi să o consumi fără să-ţi faci griji de silueta ta. Uite aici o reţetă pe care o să vrei s- găteşti încă de multe ori după ce o vei încerca prima dată.
Iată reţeta, potrivit http://fabuloase.ro.
Ingrediente:
6 piepți mici;
Făină;
4 linguri unt;
2 linguri ulei;
400 ml zeamă de portocale;
300 ml de vin alb sec;
1 cutie mică de compot de ananas;
2 linguri stafide;
1/4 linguriță coajă rasă de portocală;
1/2 linguriță chimen;
1/2 linguriță usturoi granule;
Sare, piper.
Piept de pui cu sos de portocale, mod de preparare: Dezosați și tăiați pieptul în bucăți mari, condimentați-le cu sare și piper, apoi tăvăliți-le bine prin făină și rumeniți-le pe toate părțile în ulei amestecat cu unt. Amestecați restul ingredientelor, așezați bucățile de pui într-un vas termorezistent, turnați deasupra cărnii amestecul de fructe și mirodenii și introduceți vasul la cuptor, până e bine pătrunsă carnea.