Quesadillas cu pui – o reţetă delicioasă pentru adevăraţii gurmanzi

Distribuie

Vrei să prepari ceva la prânz sau cină dar nu doreşti să petreci ore în şir la bucătărie? Quesadillas sunt soluţia perfectă. Se fac rapid şi nici nu ai nevoie de multe ingrediente pentru asta. Vezi de ce ai nevoie pentru o gustare mexicană ca la carte!

Ingrediente:

– 1 piept de pui;

– 6 foi tortilla;

– 150 de grame de caşcaval;

– 3 roşii;

– 2 ardei graşi;

– 1 lingură oregano;

– 1 lingură paprika;

– 1 lingură ulei de măsline;

– 4 fire pătrunjel tocat;

Mod de preparare:

– Taie pieptul de pui transversal şi condimentează-l cu sare, piper, oregano, şi paprika pe toate părţile;

– Prepară fileul într-o tigaie cu puţin ulei. După ce e gata, lasă-l să se răcească.

– Taie ardeiul fâşii şi rumeneşte-l un pic în ulei. Condimentează-l cu sare şi piper, iar când se înmoaie ia-l de pe foc;

– Rupe pieptul de pui în fâşii şi rade caşcavalul;

– Într-o tigaie încinsă, pune o foaie de tortilla şi presară pe jumătate din ea fileul de pui, caşcavalul, ardeiul şi pătrunjelul;

– Împătureşte tortilla cu jumătatea rămasă şi las-o câte 2 minute pe fiecare parte;

– Taie quesadilla în 3 şi serveşte-o cu salată din roşii şi smântână.

Poftă mare!

Sursa:
http://www.blogculinar.ro

Sursa foto: www.foodspotting.com


Distribuie