Prepară un tonic natural care-ţi va mări pofta de SEX. Iată REŢETA

Distribuie

Plantele medicinale se pot folosi ca tonice pentru mărirea fertilităţii şi pentru a creşte energia sexuală. Iată câteva proprietăţi mai puţin cunoscute ale unor plante medicinale şi a unor condimente: Lemnul dulce acţionează ca reglator hormonal.

 Feniculul şi mărarul măresc secreţia de prolactină şi ajută la menţinerea elasticităţii sânilor. Salvia şi zmeurul ­măresc secreţia de estrogen şi astfel amplifică femi­nitatea. Usturoiul, ceapa, şofranul sau piperul Cayene sunt cunoscute ca tonice afrodiziace şi energizante.

Reţetă de tonic

Iată o reţetă foarte simplă pentru a prepara un tonic din plante. Se amestecă într-un pahar de lapte de soia cald (200 ml) şi se omogenizează în blender următoarele ingrediente: o linguriţă de scorţişoară măcinată, o linguriţă de ghimbir măcinat, o linguriţă de schinduf măcinat, o linguriţă de fenicul măcinat, o linguriţă de ulei de susan, o linguriţă de miere, 3 cuişoare zdrobite în mojar, 2 migdale şi 2 smochine lăsate înainte la înmuiat în apă câteva ore. Se poate folosi şi lapte de orez sau de migdale.

Se consumă cald în afara orelor de masă. Se poate bea în fiecare zi. Puteţi să vă personalizaţi reţeta adăugând plante tonice feminine, energizante şi afrodiziace (lemn dulce, scorţişoara, susan, cuişoare, cardamom, fenicul, cătină, mărar, măceşe, angelica, schinduf, busuioc) sau plante tonice masculine, energizante şi afrodiziace (obligeana, ginseng, şovârf, ghimbir, ţelina, usturoi, cimbrişor, busuioc, mentă, lemnul Domnului).

Sursa: click.ro.


Distribuie