Prepară covrigei cu carne tocată – o reţetă uşoară pentru un mic dejun savuros

Distribuie

Pentru că se întâmplă de multe ori să nu ai timp suficient pentru a mânca dimineaţa, îţi propunem o reţetă uşoară şi rapidă care să schimbe lucrurile. Covrigeii cu carne, pe lângă faptul că sunt foarte uşor de gătit, sunt şi uşor de mâncat, oferind saţietate pentru mai mult timp. Vezi de ce ai nevoie pentru o astfel de reţetă.

Vei avea nevoie de:

– 2 kg de covrigi obişnuiţi;

– 500 g de carne tocată;

– 500 ml de lapte;

– un ou;

– sare şi piper.

Mod de preparare:

– Pune covrigei în lapte la înmuiat şi scoate-i peste 10 minute;

– Unge tava cu ulei şi aranjează covrigii în ea;

– Amestecă carnea cu oul, sarea şi piperul, iar cu compoziţia formată, umple covrigii;

– Pune tava la cuptor pentru 20 de minute;

– Pentru un gust desăvârşit, poţi adăuga peste covrigi şi caşcaval ras;

– Scoate covrigii de pe tavă şi serveşte-i cu maioneză sau ketch-up.

Foto: bucătăraş.ro

Să aveţi poftă!


Distribuie