Preferi cafeaua neagră? Atunci nu ai niciun scop în viaţă. Ce spune despre tine cafeaua pe care o bei

Distribuie

Pentru mulţi, cafeaua este cel mai bun aliat pentru o zi productivă. Potrivit ziarului britanic „The Independent”, peste 5,2 miliarde de oameni beau cafea imediat ce se trezesc dimineaţa. Psihologii afirmă că servirea cafelei este un adevărat viciu şi are un rol deosebit de important în stabilirea unui anumit tip de comportament.

Un studiu realizat de către savanţii britanici arată că tipul cafelei băute zilnic, influenţează semnificativ conduita. Cercetarea a fost realiazată pe 1.000 de subiecţi şi a ţinut cont de tipul de cafea pe care aceştia îl consumă cu regularitate de mai mult de cinci ani. În rezultat, persoanele care beau cappuccino sunt obsesiv de insistenţi şi cei care beau cafea cu lapte sunt uşor de mulţumit, scrie click.ro. Doctorul Durvasula a studiat îndeaproape comportamentul celor 1.000 de voluntari imediat după ce au consumat cafeaua urmărind: cât de introvertiţi sunt, când îşi pierd răbdarea, cât sunt de perfecţionişti, sociabili şi săritori faţă de cei din jur, atenţi, sensibili şi îndrăzneţi în conversaţii.

Descoperă mai jos tu ce comportament, în dependenţă de cafeaua pe care o preferi:

Cafea neagră
Amatorii cafelei negre sunt plini de scrupule, nu au un scop în viaţă şi preferă un stil de viaţă fără complicaţii. Uneori sunt bolovănoşi, nerăbdători şi ostili la schimbări.

Cafea cu lapte
Cei care beau cafea cu lapte sunt uşor de mulţumit, sar în ajutorul oricui, sunt prietenoşi şi calmi atunci când relaţionează cu ceilalţi. Se adaptează repede situaţiilor extreme.

Cappuccino
Băutorii de cappuccino sunt perfecţionişti, au personalitate puternică şi dezvoltă în timp un comportament obsesiv-autoritar. Sunt uşor ipohondri şi foarte sensibili emoţional.

Ness
Cei care preferă cafeaua instant sunt delăsători, absenţi în plan social, lipsiţi de vlagă atunci când trebuie să se motiveze. Ei preferă să amâne treburile decât să le ducă la bun sfârşit.

Cafea rece şi dulce
Cei care beau cafeaua rece şi cu mult zahăr sunt persoane elegante, harnice, săritoare, îndrăzneţe din punct de vedere social, uşori rebeli şi au simţ de aventură.


Distribuie
..