Prăjitura ECLER, extrem de gustoasă şi fără coacere

Distribuie

Nu ştiu voi, dar eu sunt înnebunită după eclere. Iar de când am descoperit această reţetă, nu mă mai satur să o prepar: se face foarte repede şi uşor (ce-i drept, trebuie ţinută la rece înainte de a o servi) şi e delicioasă

Iată cum să prepari şi tu prăjitura Ecler, fără coacere, potrivit baby.unica.ro.

Ingrediente:

500 g biscuiţi dietetici (din făină integrală), neîndulciţi

2 plicuri (100 g fiecare) budincă de vanilie instant (în funcţie de preferinţe, poţi folosi budincă de ciocolată)

3 ½ căni lapte

300 ml frişcă lichidă

Pentru glazură:

5 linguri cacao

1 cană zahăr

5 linguri unt (la temperatura camerei)

5 linguri lapte călduţ

Amestecă toate ingredientele de mai sus până se omogenizează. Mai adaugă puţin zahăr, dacă glazura ţi se pare prea subţire şi vrei să o îngroşi. Dacă e prea groasă, mai adaugă puţin lapte, pentru a o subţia.


Distribuie