Pentru o cină perfectă prepară salata din carne de pui şi caşcaval
Pentru o cină perfectă ţi-am pregătit o reţetă pe măsură. Salata din carne de pui şi caşcaval este săţioasă şi potrivită pentru a dezvolta abilităţile tale culinare, întrucât poţi improviza cu diferite ingrediente.
Pentru salata din piept de pui şi caşcaval îţi sugerăm următoarele ingrediente:
– Roşii 2-3 buc .
– 500g Piept de pui.
– caşcaval tare, 150 gr .
– Fasole roșie – un borcan.
– Frunze de salata verde .
– Crutoane .
– Pentru umplutura: maioneză sau smântână.
Mod de preparare:
1. Taie roşiile şi salata verde mărunt, apoi rade caşcavalul.
2. Pieptul de pui se taie în bucăți mici și se fierbe la foc mic pentru 20 de minute, ulterior poţi prăji ușor carnea.
3. Mixează ingredientele tocate şi adaugă maioneza sau smântână. La servire, presară salata cu crutoane.