Pe stomacul gol! Ce se întâmplă în corpul tău dacă bei suc de lămâie cu bicarbonat de sodiu

Distribuie

Amestecul de bicarbonat de sodiu cu suc de lămâie, băut pe stomacul gol are multe beneficii de sănătate, având şi efect anti-cancerigen.

Amestecă jumătate de lingurinţă de bicarbonat de sodiu în 250 de ml. de apă, împreună cu zeama de la o jumătate de lămâie. De notat că efectul lămâilor organice este de zeci de ori mai puternic, notează libertatea.ro.

Lămâia are efecte anti-cancerigene puternice asupra organismului, acestea fiind deja dovedite cu ajutorul numeroaselor cercetări ştiinţifice. În plus, are un efect de vindecare foarte puternic asupra chisturilor şi asupra tumorilor. Acest fruct a fost testat pe toate tipurile de cancer, iar cercetătorii au ajuns la concluzia că lămâia are capacitatea de a vindeca această afecţiune gravă. Iar dacă se adaugă bicarbonat de sodiu, efectul va fi mult mai mare, deoarece valoarea ph-ului din organism va fi echilibrată.

De asemenea, lămâia are un foarte puternic efect anti-microbian, putând trata cu succes o gamă largă de afecţiuni fungice şi bacteriene. Lămâile sunt foarte eficiente în tratamentul viermilor şi paraziţiilor intestinali. Nu în ultimul rând trebuie precizat că acestea au un efect antidepresiv foarte puternic, reglează tensiunea arterială, luptă împotriva stresului şi calmează sistemul nervos.


Distribuie
..