O propunere interesantă pentru cină. PORUMB la grătar cu maioneză cu usturoi şi brânză rasă
Aromează porumbul la grătar în stil brazilian cu lime, coriandru, maioneză cu usturoi şi parmezan. Vei avea parte de o cină delicioasă.
INGREDIENTE
6 știuleți de porumb
2 căței de usturoi, zdrobiți
6 linguri de maioneză
4 linguri de parmezan ras
2 linguri de coriandru tocat fin
1 lime, tăiat în sferturi, pentru stors
MOD de PREPARARE
- Fierbe știuleții 5 minute. Lasă-i în apă până când urmează să-i pui pe grătar. Amestecă usturoiul și maioneza. Înainte de a-i așeza pe grătar, scoate știuleții din apă, șterge-i și freacă-i cu maioneza.
- Asezonează porumbul și coace-l pe grătar 5 minute. Ia-l de pe foc și presară pe el parmezanul și coriandrul. Stoarce lime deasupra, înainte de a-l servi.