„Morcovi” umpluţi cu salată! Găteşte o reţetă deosebită de Paşte (FOTO)

Distribuie

Zumi.md îţi propune o nouă reţetă de insporaţie pentru masa de Paşte. Dacă vrei să-ţi uimeşti oaspeţii şi să le arăţi că ai depus suflet în pregatire, alege să prepari morcovii umpluţi cu salată, îţi garantăm că nu vei da greş.

Vei avea nevoie de:
Pentru prepararea tuburilor(morcovilor)
– 500 gr. de aluat foitaj;
– Suc de morcovi amestecat cu pastă de tomate;

Pentru prepararea salatei:

– 2 felii de piept de pui;
– 2 castraveţi proaspeţi;
– 2 ouă;
– 1 ceapă;
– Mărar;
– Maioneză;
– Pătrujel pentru decor;

Cum prepari?(VEZI FOTO MAI JOS)

1. Despachetează aluatul foitaj şi taie-l în dungi de lăţimea aproximativ 1 cm.

2. Fă dintr-o hârtie de carton o formă de conică şi înrolează pe ea fâşiile de aluat, formând un „morcov”.

3. Aşează fiecare „morcov” pe foaia de copt şi unge-i cu suc de morcovi şi pastă de tomate (poţi folosi şi coloranşi alimentari).

4. Pune-i la copt până vor fi gata!

Pregăteşte salata:

1. Rade ouăle (deja fierte)  şi castraveţii prin răzătoare măşcată.

2. Taie pieptul de pui (deja fiert) şi mărarul.

3. Condimentează mixul şi adaugă maioneză.

4. Aşează salata într-o sacoşă de poliertilenă, fă o gaură într-un colţ al sacoşei şi umple rolele din aluat, deja răcite, cu salată.

Decorează cu  câteva tulpăni de pătrunjel. „Morcovii” sunt gata.

Poţi utiliza orice fel de salată, după preferinţele tale.

POFTĂ BUNĂ!


Distribuie