Miracolul din BANANE! Topul problemelor de sănătate pe care acestea le tratează mai bine decât pastilele

Distribuie

Este cunoscut faptul ca bananele sunt foarte sănătoase, însă nu mulţi ştiu că acestea pot ţine chiar şi locul medicamentelor Iată câteva afecţiuni care pot fi tratate cu ajutorul acestor fructe miraculoase:

Aportul de sare excesiv şi lipsa de potasiu afectează tensiunea arterială. Potasiul este destul de important pentru sânge, iar bananele conţin cantităţi mari de potasiu. Experţii sugerează să mâncaţi o banană în fiecare dimineaţă. Acest obicei sănătos va ajuta să vă menţineţi tensiunea arterială la un nivel optim.

Depresie

Bananele conţin triptofan, sub formă de serotonină, sau “hormonul fericirii”. O singură banană este suficientă pentru a creşte nivelul acestui hormon, va face să vă simţiţi calmi şi fericiţi în câteva minute.

Stres

Stresul stimulează metabolismul, care scade nivelul de potasiu. Mâncaţi banane regulat pentru a menţine un echilibru sănătos şi pentru a consolida inima dvs. Bananele reglementează, de asemenea, echilibrul de apă în corpul dumneavoastră.

PMS (sindrom premenstrual)

Bananele sunt bogate în vitamina B6, care afectează pozitiv glucoza din sânge. Vitamina B ameliorează simptomele premenstruale. De asemenea, bananele reduce durerea în abdomen, reglementează modificările dispoziţiei, şi previne retenţia de apă din organism.


Distribuie
..