Mic-dejun consistent

Distribuie

Pentru o dimineata reusita în familie, trebuie să consumaţi un mic dejun consistent. Şi nu uitaţi că aceasta este cea mai importantă masă a zilei.

INGREDIENTE

1 pâine
120 g unt (la temperatura camerei)
2 linguri muştar
10 felii şuncă
375 g brânză rasa
8 ouă
125 ml lapte
sare si piper dupa gust
2 linguri cu unt
1 ceapă, tăiata subţire
1 cutie cu ciuperci
2 rosii, tăiate în cubuleţe
125 g telemea sfărâmată
60 g pătrunjel proaspat tocat

MOD de PREPARARE

1. Preincalziti cuptorul la 180°. Ungeti toate feliile de paine cu unt si mustar. Faceti sandvisuri cu sunca si branza. Taiati sandvisurile in triunghiuri si aranjati-le astfel incat sa se suprapuna usor intr-o tava unsa cu unt. 

2. Bateti ouale si amestecati-le cu lapte, apoi potriviti de sare si piper. Turnati amestecul de oua peste sandvisuri.

3. Adaugati ceapa, ciupercile si rosiile in tava. Presarati si branza feta si patrunjelul. Coaceti la cuptor timp de 25-30 minute pana ce compozitia devine maroniu-aurie. Lasati sa se raceasca si serviti.

ecuisine.ro


Distribuie