Mănâncă varză de cel puţin 2-3 ori pe săptămână, pentru a ţine cancerul la distanţă

Distribuie

„Eşti ceea ce mănânci” – cu siguranţă nu e prima data când auzi acest lucru. Fără a complica lucrurile, fiecare ar trebui să înţeleagă că alimentaţia sănătoasă este elementul cheie împotriva oricărei maladii, în special îmotriva cancerului.

Cauţi tot felul de elixire care să-ţi menţină sănătatea intactă, dar trebuie să ştii că o alimentaţie echilibrată joacă poate cel mai important rol în lupta contra cancerului.

Varza este considerată drept un medicament naturist anticancerigen. Leguma este recomandată în peste 100 de afecţiuni ale organismului. Fiecare tip de varză are beneficiile sale, iar consumul a 300 de grame de varză pe zi previne tumorile şi anemiile, susţin experţii.

Bogată în vitamine şi cu un rol terapeutic excelent, ea este recomandată în orice sezon.

Mod de folosire internă:

Este indicat să consumaţi varză de cel mult 2-3 ori pe săptămână de preferinţă crudă. Consumaţi cât mai multe salate care să conţină varză. Albă, creaţă sau roşie aceasta dă organismului dumneavoastră energia de care aveţi nevoie. Totuşi se pare că varza roşie ar conţine şi mai multe vitamine având o cantitate mai mare de antioxidanţi şi vitamina C care reduce riscul apariţiei de cancer la sân.

Mod de folosire externă:

Zdrobiţi câteva frunze de varză iar din sucul obţinut face-ţi o mască. Aceasta va reactiva circulaţia şi va curăţa tenul. O mai puteţi folosi drept compresă împotriva înţepăturilor de insecte, plăgilor, rănilor, migrenelor, durerilor de dinţi sau muşchi.

Mâncaţi varză şi fiţi sănătoase!


Distribuie
..