Ingredientele IMPORTANTE pe care uiţi să le cumperi

Distribuie

Există încă multe secrete în arta culinărie, pe care încă, probabil nu le-ai descoperit. Spre exemplu, ingredientele de mai jos sunt esenţiale pentru gustul mâncării, dar de cele mai multe ori uiţi să le pui în coşul de cumpărături.

1. Brânză 

Parmezanul, de exemplu, dă oricărei reţete încă un strat de gust. De la salate, paste, orez, carne, omletă, puterile parmezanului sunt nemărginite.

2. Proteinele conservate
În goană după produse proaspete, uitâm de cele mai multe ori că există şi produse în conserve care sunt foarte sănătoase. Fasolele, de exemplu, n-ar trebui să lipsească din coşul tău de cumpărături. Sunt uşor de încorporat în retete şi au numeroase beneficii pentru sănătate.

3. Sare cu usturoi
Usturoiul este foarte sănătos, ştii deja asta. Însă este şi un condiment de nădejde în bucătărie. Pentru că e mai greu să-l foloseşti tot timpul in varianta crudă, îţi sugerăm să cauţi la supermarket usturoi praf. Dacă îl găseşti combinat cu sare, cu atât mai bine. Ai un ingredient esenţial cu dubla aromă.

4. Lămâi
Este fructul care intensifica orice mâncare. După sare şi piper, zeama de lămâie este secretul care face orice mâncare să fie mai gustoasă. Aciditatea acestui fruct scoate la iveală aromele ascunse ale celorlalte ingrediente, făcându-le mai intense. Aşa că, nu pleca niciodata de la supermarket fără să arunci 2-3 lămâi în coş.

www.foodstory.ro.


Distribuie
..