Găteşte Julien cu Pui şi Ciuperci: un deliciu culinar pentru adevăraţii gurmanzi

Distribuie

După atâtea reţete de post, ne-am gândit că poate ar fi timpul să trecem lejer şi la ceva un pic mai delicios. În reţeta de azi învăţaţi să gătiţi o mâncare nu doar gustoasă dar şi foarte uşor de gătit. Julien cu pui şi ciuperci, este o gustoşenie preferată de multă lume. Învaţă în paşi simpli cum o găteşti!

Vei avea nevoie de:

500 g file de pui, 500 g ciuperci, 200 g ceapă, 200 g caşcaval, 300 g smântână, 2 linguri făină, ulei, sare, piper.

Mod de preparare:

– Pune pieptul de pui la fiert;

– Taie ceapa mărunt;

– Curăţă şi taie ciupercile felii;

– După ce a fiert carnea, las-o să se răcească, apoi tai-o mărunt;

– Pune ceapa la prăjit în ulei;

– Adaugă peste ea ciupercile şi lasă-le timp de 15 minute;

– Adaugă carnea şi condimentează cu sare şi piper;

– Pe o tigaie uscată prăjeşte făina şi adaugă peste ea smântâna;

– După ce ai adus smântâna la fierbere, adaugă peste ea ciUpercile, ceapa, carnea;

– Rade caşcavalul şi adaugă-l peste celelalte ingrediente;

– Bagă la cuptor conţinutul pentru 30 de minute la temperatura de 180 de grade.

Poftă mare!


Distribuie