Fructul Kiwi combate infecţiile, inflamaţiile şi întăreşte oasele

Distribuie

Un fruct delicios, cu multe vitamine şi minerale, care conţine substanţe nutritive şi este foarte sănătos. Vorbim despre Kiwi, fructul comestibil originar din Asia. Acest fruct reduce riscul apariţiei cancerului şi poate preveni bolile de inimă şi apariţia cataractei.

Să ştiţi că dacă consumaţi kiwi, veţi fi expuşi mai puţin factorilor cancerogeni şi veţi avea parte de un corp sănătos, iar riscurile de infarct pot să scadă simţitor. În acelaşi timp, kiwi reprezintă o bogată sursă de antioxidanţi, ajută la combaterea infecţiilor şi inflamaţiilor şi subţiază sângele. potrivit unui studiu realizat recent de cercetătorii de la Universitatea Teikyo din Tokio, fructul de kiwi conţine o concentraţie mai mare de poliferi.

Cuprul din kiwi este vital pentru creşterea copiilor, întărirea oaselor, dezvoltarea cerebrală şi sănătoasă a sistemului imunitar. Un kiwi conţine mai mult potasiu decât o banană. Să ştiţi că potasiul este important în controlarea presiunii sângelui şi a activităţilor inimii.

Un kiwi bine copt este un fruct moale. În cazul în care aţi procurat kiwi şi sunt prea moi, aveţi grijă, s-ar putea să aibă un gust alterat.

Kiwi se păstrează la temperatura camerei, la 20 – 25 grade C. În general, nu se păstrează prea mult înainte de a fi consumat. Se poate consuma tăiat în jumătate, direct de pe coajă, sau pur şi simplu curăţat. Şi sucurile din acest fruct sunt foarte gustoase!


Distribuie
..