Frigeeee! Trebuie să încerci prăjitura „sex la tavă”, o reţetă obraznică, delicioasă, foarte uşor de făcut

Distribuie

Prăjitura următoare are un nume atât de ciudat, pentru că este o plăcere pe care nu trebuie să o refuzi. Are ingrediente simple, se prepară extrem de uşor şi e gata cât ai zice „delicios”.

Ingrediente:

1 ceaşcă făină 
1/2 ceaşcă unt
1 ceaşcă nuci tocate
250 g cremă de brânză
1 ceaşcă zahăr
250 g frișcă
1 plic budincă instant de ciocolată
1 plic budincă instant de vanilie
3 ceşti lapte

Mod de preparare:

Se încălzește cuptorul la 170 de grade. O tavă de aproximativ 20 x 30 centimetri se unge cu ulei sau unt. Se amestecă făina cu untul, apoi se adaugă nucile. Amestecul se pune în tavă, apăsând bine. Se ține la cuptor în jur de 20 de minute sau până când capătă o culoare aurie. Apoi se lasă să se răcească complet.

Se bate crema de brânză cu zahărul până când capătă o consistentă pufoasă. Se adaugă o ceașcă de frișcă și se amestecă bine. Se întinde peste blat după ce acesta s-a răcit complet. Se prepară budinca de ciocolată cu o ceașcă și jumătate de lapte. Se lasă puţin la răcit, apoi se toarnă peste stratul de brânză. Se prepară budinca de vanilie și se toarnă peste stratul precedent.

Se pune şi ultimul strat – frișca rămasă. La final, se poate decora cu bucățele de nuci sau cu ciocolată rasă. Prăjitura se ține la rece 2-3 ore înainte de a fi servită.

a1.ro.


Distribuie
..