Femeile care beau vin roşu sunt emoţionale şi pline de pasiune. Vezi ce spun alte băuturi alcoolice despre femei

Distribuie

Se întâmplă de multe ori ca atunci când ieşim în oraş cu fetele, fiecare să servească diferite tipuri de băuturi alcoolice. Se pare că alcoolul poate spune mai multe despre o femeie decât ţi-ai fi imaginat. Vezi ce anume!

Vodka – este servită de femeile cu un caracter puternic. Acestea sunt sincere şi nu iubesc făţărnicia, nu-şi ascund dorinţele şi se îmbată foarte greu.

Cogniac – este băutura preferată a femeilor de vârstă mijlocie care au nevoie de căldură, grijă şi mângâiere. Dăruindu-i acestei femei multă atenţie, va oferi bărbatului de lângă ea toată dragostea de care are nevoie. Se îmbată repede.

Whisky – este o băutură consumată de femeile fără complexe. După ce serveşte, aceasta devine imprevizibilă, nebunatică. Se îmbată repede şi nu-i place să i se amintească despre ziua de ieri, aşa cum reuşeşte să facă o mulţime de prostii.

Tequila – este pentru femeile extravagante şi energice. Acestea pot fi agresive şi periculoase, deşi după câteva porţii bune, nu mai sunt în stare de nimic, adormind brusc.

Rom cu Cola – este preferata femeilor care iubesc experimentele. Sunt pline de viaţă, glumeţe. Se îmbată foarte greu sau practic niciodată. Preferă să plece fără să le vadă nimeni.

Gin tonic -aceste femei nu sunt foarte practice, vorbind de multe ori despre ceea ce nu cunosc şi nu înţeleg. Se îmbată repede şi nu-şi amintesc ce s-a întâmplat cu ele.

Vinul roşu – consumatoarele acestui tip de bautură sunt firi emoţionale şi pasionale. Chiar dacă la exterior par rezervate şi modeste, în interior sunt foarte furioase şi energice. Nu se îmbată foarte repede, dar când sunt ameţite, sunt pur şi simplu minunate.

Vinul alb – femeile care servesc acest tip de băutură sunt calculate, reci şi conştiente de potenţialul lor. Nu se îmbată niciodată şi sunt foarte atente la ceea ce fac.

Lichior – este băutura femeilor casnice, dulci şi iubăreţe. Acestea gătesc foarte gustos şi au mereu grijă ca locuinţa să le fie curată. Iubesc cadourile scumpe. Se îmbată greu.

Şampanie – este băutura preferată a femeilor cochete şi veşnic zâmbăreţe. Acestea nu sunt împotrivă să se căsătorească la o vârstă fragedă cu bărbaţi mult mai în vîrstă ca ele. Se îmbată foarte uşor.

Berea – este perfectă pentru femeile nepretenţioase. Sunt bune asculătoare şi sfătuitoare. Sunt nişte partenere de muncă preţioase. Se îmbată greu dar bine.

Tu ce băutură alcoolică preferi?

 


Distribuie
..