Face minuni pentru organism! De ce este bine să consumi zilnic o linguriţă de miere cu cătină

Distribuie

Până acum câteva luni, cătina nu însemna nimic pentru mine, doar niște bobițe galbene la vânzare pe marginea drumul când mergeam la munte. Aşa aflu că este vorba despre o adevărată poveste medicală care mă face să spun că mierea cu cătină nu trebuie să lipsească din nicio casă.

Cătina cu miere este un foarte puternic energizant, iar câteva lingurițe de dimineață nu numai că vă ajută digestia și tranzitul intestinal, ci vă umple cu energie pentru întreaga zi.

Acest amestec stimulează imunitatea, crește pofta de mâncare, curăță pielea și aduce aportul zilnic de vitamine și minerale. De asemenea, mierea cu cătina ajută la refacerea organismului după diverse traume, sau după o perioada de convalescenţă.

Cătina cu miere de albine este un adevărat leac universal. Conține de 10 ori mai multă Vitamina C decât fructele citrice și de 2 ori mai multă decât faimoasele măceșe. Conține de asemenea și alte vitamine și elemente precum: A, B1, B2, B6, B9, E, F, K, O, beta caroten, celuloză, fosfor, potasiu, fier, calciu, magneziu. Cercetatori de prestigiu au stabilit ca nicaieri in lume catina nu contine atat de multe principii active, vitamine, minerale, microelemente, flavonoizi si aminoacizi ca cea din Romania.

Distribuie
..