Elegantă şi sofisticată! Colecţia Glass de la Russell Hobbs este tot ce vă doriţi în materie de stil şi eleganţă

Distribuie

Combinând eleganţa sticlei cu accente de inox şi efecte deosebite de lemn, această colecţie specială ce-ţi fură privirea oferă totodată caracteristici tehnice de ultimă generaţie pentru o utilizare extrem de facilă. Cu siguranţă nu va trece neobservată în nici o bucătărie.

Colecţia Glass de la Russell Hobbs cuprinde cafetiera deosebită ce combină sticla, inoxul şi naturaleţea lemnului pentru un design etern la modă. Dintre caracteristicile funcţionale putem menţiona: programare şi control digital, funcţie de păstrare caldă a cafelei şi funcţie de oprire automată.

Fierbătorul  unic din sticlă este conceput cu un design deosebit, ce îmbină sticla cu inoxul şi accente naturale de lemn la mâner.

Din sticlă şi inox, prăjitorul pentru 2 felii din gama Glass va deveni piesa de rezistenţă în orice bucătărie. Este dotat cu grad de rumenire reglabil pentru a te asigura că pâinea ta va fi perfect prăjită de fiecare dată. Indicatorul iluminat îţi permite să vezi imediat care este nivelul de rumenire selectat.

http://vimeo.com/50524623

 


Distribuie
..