DEMONSTRAT: Berea previne DIABETUL şi te ajută să slăbeşti. AFLĂ de ce

Distribuie

Berea nu este o băutură pe placul femeilor, însă aceasta ascunde multe beneficii pentru sănătate, dacă este consumat în cantităţi moderate. Potrivit unui studiu realizat în Spania, consumul moderat de bere însoţit de o dietă bazată pe alimente cum sunt: peştele, fructele, legumele şi uleiul de măsline, poate avea efecte pozitive în prevenirea şi combaterea diabetului.

Diabetul este un sindrom caracterizat prin valori crescute ale concentraţiei glucozei în sânge şi dezechilibrarea metabolismului. Acest studiu scoate la iveală un beneficiu al berii pe care nu trebuie să îl ignorăm.

1.249 de barbati şi femei, de peste 57 de ani au participat la studio, în urma căruia  a reieşit că cei care beau regulat o cantitate moderată de bere prezintă un risc mai mic de a se îmbolnăvi de diabet. Mai mult, aceştia au depistat şi alte efecte  pozitive, precum scăderea în greutate şi minimizarea riscului de a suferi de presiune arterială crescută.
Este un mit faptul că berea afectează creşterea în greutate, deoarece  berea nu conţine grăsimi, şi nivelul său caloric este redus – doar 43 kcal/ 100 ml. Un consum moderat de bere poate fi considerat nutriţional şi benefic pentru sănătate şi organism.

Membrii Centrului de Studii despre Bere, Sanatate si Nutritie atrag atentia ca un consum moderat de bere trebuie completat de un stil de viata sanatos si o alimentatie corespunzatoare.

Alcoolul nu este atât de dăunător, dacă este consumat cu o anumită moderaţie!


Distribuie