Cum să faci CLĂTITE din doar două ingrediente naturale

Distribuie

Trăim într-o lume în care hipermarketurile şi pieţele sunt pline de alimente care mai de care mai procesate. Te-ai săturat de mâncăruri pline de făină extra rafinată, zahăr, amidon şi E-uri? Dacă şi tu eşti împotriva alimentelor procesate, suntem siguri că vei încerca această reţetă naturală 100 %, pregătită din doar două ingrediente naturale.

Iată cum poţi pregăti nişte clătite delicioase şi pufoase cu doar două produse pe care probabil le ai chiar acum în casă, scrie gustos.ro.

Ingrediente:

– o banană foarte bine coaptă

– două ouă

– o linguriţă de ulei de măsline

– fructe (opţional)

– un bol

– un blender

– o tigaie

Mod de preparare:

Sparge ouăle în bol şi taie bananele în felii. Pune cele două ingrediente în blender şi mixează puţin timp, până obţii o compoziţie omogenă (dar nu foarte lichidă, nu exagera cu timpul de mixare).

Pune uleiul de măsline în tigaie şi aşteaptă până acesta se încinge. Cu un şerveţel, tamponează uşor tigaia (ai grijă să nu te frigi!).

Cu ajutorul unui polonic, pune compoziţie în tigaie. Potriveşte focul la intensitate medie şi lasă clătita acolo timp de 30 de secunde. Întoarce-o pe partea cealaltă încă 30 de secunde. Scoate-o pe o farfurie.

Repetă procedeul până termini toată compoziţia. Serveşte clătitele cu fructe.

 

 


Distribuie
..