Cum prepari brioșe cu cireșe proaspete

Distribuie

TIMPI DE PREPARARE

  •  Timp de preparare: 5 min
  •  Timp de gatire: 15 min
  •  Gata in: 20 min

INGREDIENTE

  •  240 g făină
  •  150 g cireșe proaspete
  •  1 lingură praf de copt
  •  1/2 linguriță bicarbonat
  •  1/2 linguriță sare
  •  8 linguri de unt (12o g)
  •  130 g zahăr
  •  2 ouă mari
  •  250 ml lapte

MOD DE PREPARARE

Cel mai bun și ieftin desert cu cireșe făcut vreodată. În 2 pași și 3 mișcări ai cele mai pufoase și aromate brioșe cu cireșe pe care le-ai gustat vreodată. Să le facem împreună, după pașii de mai jos!

Preîncălzește cuptorul la treaptă mare.

  1. Într-un bol mare, combină ingredientele uscate, în afară de zahăr.
  2. Într-un alt bol, pune untul topit, zahărul, ouăle și laptele. Bate-le cu mixerul până obții un amestec omogen și cremos.
  3. Adaugă, încet și mixând continuu, amestecul uscat peste cel cremos. Când obții un rezultat omogen, adaugă și cireșele și încorporează-le ușor cu o spatulă.
  4. Unge tava de brioșe cu un pic de ulei și toarnă aluatul în mod egal. Dă la cuptor pentru 15 minute.

retete.unica.ro


Distribuie