Colecţia Easy de la Russell Hobbs este ideală pentru un stil de viaţă activ, practic şi elegant

Distribuie

Din această colecţie face parte fierbătorul, prăjitorul de pâine care are o metodă inovatoare, şi cafetiera Easy, care îţi poate prepara două, patru, sau chiar cincisprezece cafele.

Fierbătorul Easy te ajută să foloseşti cantitatea fixă de apă de care ai nevoie, pentru ceai sau gătit, în cel mai simplu mod, economisind cu până la 87% energie. De asemenea, poţi selecta o singură cană de apă, gata în doar 50 de secunde.

Prăjitorul pe lângă fantelele late, acesta dispune de buzunare care păstreză feliile de pâine calde. O metodă practică şi inovatoare de a servi micul dejun perfect, în ritmul tău.

Cafetiera Easy, cu rezervor de apă ajustabil pentru 2, 4 cupe sau comple, este cel mai uşor mod prin care te poţi bucura de cana perfectă de cafea. Poţi selecta două, patru sau cincisprezece cafele, în funcţie de nevoie tale.

Primeşti accesoriu o lingură care îţi indică nivelul potrivit de cafea, şi tot ce trebuie să faci este să urmezi cei trei paşi simpli: pui filtrul de hârtie, adaugi cafea şi selectezi numărul de căni. 


Distribuie
..