Coaja de lămâie tratează articulaţiile: reţeta care vă va ajuta să vă treziţi fără nici o durere

Distribuie

Lămâia este cunoscută pentru efectele sale vindecătoare şi pentru impactul său pozitiv asupra întregului organism. Ea mai este numită super-mâncare deoarece conţine vitaminele C, A, B1, B6, magneziu, bioflavonoizi, pectină, acid folic, fosfor, calciu şi potasiu.

Consumul zilnic de lămâie vă va proteja de multe boli, cum ar fi răceala, laringita, infecţiile bacteriene şi hipertensiune arterială. Iar cele mai recente cercetări arată că ea de asemenea contribuie la lupta împotriva cancerului.

Dar pe lângă acestea fructul citric este foarte bun împotriva durerilor articulare. Reţeta pe care am pregătit-o astăzi pentru cititori ajută la înlăturarea durerilor din articulaţiile de la mâini şi picioare.

Puneţi coaja de lămâie într-un borcan şi umpleţi-l cu ulei de măsline. Închideţi bine borcanul şi lăsaţi-l aşa pentru 2 săptămâni. Când remediul este gata, turnaţi puţin ulei din borcan pe o bucată de tifon şi aplicaţi-o pe locurile dureroase. Acoperiţi compresa cu o pungă de plastic sau folie alimentară şi deasupra cu un prosop de lână. Lăsaţi compresa peste noapte, pentru ca efectul să fie cât mai îndelungat.

 

“Conținutul tuturor articolelor este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

sanatosi.com.


Distribuie
..