Clătite cu șuncă pentru micul-dejun

Distribuie

Micul dejun e cea mai importantă masă a zilei, aşa că vă puteţi permite să mâncaţi aproape orice.

INGREDIENTE

șuncă de Praga

1-2 roșii

măsline fără sâmburi

busuioc

brânză/cașcaval

1 ou

¼ cană cu apă minerală

5 linguri cu lapte

½ cană cu făină

praf de copt

sare

ulei pentru prăjit

MOD de PREPARARE

1.Sparge oul într-un castron, presară un praf de sare, taornă laptele și amestecă cu ajutorul unui mixer sau tel. Amestecă făina cu un sfert de linguriță de praf de copt și încorporează-le în compoziția de clătite. Toarnă treptat apa minerală și amestecă să nu se formeze cocoloașe. Lasă deoparte 10 minute.

2.Unge cu ulei o tigaie teflonată și rumenește clătitele una câte una. Umple-le cu șună, brânză/cașcaval, măsline, împăturește-le elegant și servește clătitele cu frunze de busuioc presarate deasupra.


Distribuie