Cele mai eficiente SUCURI NATURALE pentru SLĂBIT

Distribuie

Fiindcă ne aflăm în perioada cu cele mai multe daruri oferite de natură, trebuie să profităm din plin şi să dăruim organismului o varietate de vitamine şi să eliminăm grăsimile din organism. Alimentaţia cu legume şi fructe sunt o metodă eficientă prin care poţi scăpa de kilogramele în plus. Pe lângă prepararea salatelor, sucurile fresh sunt de asemenea efective într-o cură de slăbire.

Iată care sunt cele mai bune sucuri naturale pentru slăbit:

Băuturi din LEGUME

Sucul de varză
Sucul de varza te ajută să păcăleşti pofta de mâncare, combate constipaţia, ajută digestia şi are efect energizant şi vitaminizant.
Băutura  se obţine prin stoarcerea frunzelor proaspete şi se consumă înaintea fiecărei mese, în cantităţi mici (100 ml). Poţi adăuga şi alte ingrediente (condimente, verdeţuri, miere, legume) pentru a obţine un gust cât mai bun.

foto:naturist-terapii.ro

Sucul de morcovi
Sucul natural din morcovi conţine multe vitamine şi săruri minerale, care întăresc sistemul imunitar. Morcovii sunt bogaţi în antioxidanţi, astfel consmul lor va încetini  procesul de îmbătrânire a pielii, de asemenea, morcovii ţin la distanţă cancerul şi ajută la eliminarea toxinelor din organism.
foto:gradinamea.ro

Sucul de ţelina
Telina reprezinta o soluţie bună pentru dietele de slăbit, deoarece conţine puţine calorii, prevenind cresterea în greutate. În loc de gustările de tip junk food, consumă  un suc de slăbit preparat din ţelina şi vei reuşi sa reduci kilogramele în plus într-o perioadă extrem de scurtă.
Sucul de ţelină alimentează organismul cu energie şi accelerează metabolismului, ceea ce înseamană că dacă consumi alimente sănătoase cu rol energizant, poţi să arzi mai multe calorii.
foto:legume.ntroi.info

Băuturi din FRUCTE

Sucul de grapefruit
Grapefruitul este cel mai bun aliat în pierderea kilogramelor.  Sucul de slăbit din grapefruit trebuie consumat cu moderaţie, deoarece poate să aibă şi efecte adverse, în special pentru cei care urmează anumite tratamente medicamentoase.
Se recomandă consumul a două pahare de suc de doua ori pe zi, între mesele principale ale zilei. Gustul sucului este acru, de aceea îţi recomandăm să-l îndulceşti cu miere sau să-l combini cu fructe dulci.

foto:specialbody.net

Sucul de ananas
Ananasul te scapă de celulită şi energizează organismul. Sucul de ananas conţine puţine calorii, este hranitor şi  are un puternic efect antidepresiv.
 Urmeaza o dietă cu suc de ananas, pentru că are proprietăţi antiimflamatoare şi te va ajuta să ai rezultate bune într-o perioadă scurtă de timp.

foto:culinar.bzi.ro

Sucul de afine
Include în dieta ta pentru slăbit sucul de afine şi vei reduce  grăsimea abdominală în doar câteva  săptămâni. Mai mult, afinele îmbunătăţesc vederea, facilitează digestia, te protejează de afecţiunile cardiace, scad nivelul colesterolului, reduc riscul de diabet şi întăresc sistemul imunitar.


foto:herlife.ro


Distribuie
..