Ceaiul care îţi aduce de 10 ori mai multe beneficii decât cel verde

Distribuie

Este extrem de benefic și te ajută în diverse probleme de sănătate. Uite câte beneficii are acest ceai miraculos.

Aurul verde

Ceaiul verde este benefic pentru sănătate, bogat în antioxidanţi, bogat în nutrienţi şi singura băutură, care poate înlocui cu succes cafeaua.

Cu toate acestea, există un tip de ceai, care este de 10 ori mai bun decât ceaiul verde. Denumit aurul verde, ceaiul Matcha este specific japonez şi reprezintă o pudră foarte fină de culoare verde peste care se adaugă apă fierbinte. Ceaiul se poate consuma într-o varietate de băuturi, fie cald, rece, cu lapte sau ca smoothie.

Ceaiul Matcha este produs prin măcinarea frunzelor de ceai verde, care nu sunt lăsate la fermentat. Plantele sunt proaspete, bogate în nutrienţi şi antioxidanţi. Un pahar de ceai pe zi îţi asigură energie pentru întreaga zi.

Pielea devine mai catifelată, productivitatea creşte, atenţia sporeşte. Acestea sunt câteva dintre beneficiile acestui tip de ceai. Gustul său este aproape cremos şi nu este înţepător.

Samuraii beau această licoare înainte de o luptă împortantă pentru a avea energie să lupte.

Substanţa antioxidantă denumită catechină prezentă în ceaiul Matcha şi ceaiul verde contracarează efectele razelor UV, ai radicalilor liberi şi chiar a cancerului.

Este benefic pentru persoanele care îşi doresc să slăbească, deoarece, stimulează arderea grăsimilor.

doctorulzilei.ro.


Distribuie