Cea mai scumpă băutură din lume costă 40.000 de dolari şi oferă o surpriză celor care o cumpără

Distribuie

Ruby Rose, este denumirea celei mai scumpe băuturi din lume, preţul acesteia estimând valoarea unei maşini sau a unui apartament. Suma de 40.000 de dolari este una mult prea mare pentru o băutură, totuşi, motivul pentru care e atât de costisitoare va fi o mare surpriză.

Băutura Ruby Rose este făcută pe bază de votcă, dar surpriza este descoperită abia după ce termini licoarea din pahar. La baza lui vei găsi un rubin de 4 karate. Cocktailul a fost pus în meniu din 1 iunie la hotelul White Barn Inn din Kennebunk, Maine, în cinstea aniversării a 40 de ani de la deschiderea locaţiei.

Chiar dacă are un preţ atât de mare, proprietarii hotelului se aşteaptă să vândă câte două pe lună, asta în cel mai rău caz.

Cocktailul Ruby Rose este ultimul dintr-un şir de băuturi costisitoare care au fost scoase la vânzare în lumea întreagă.

Ideea de a pune un rubin în această băutură a fost a unui oaspete a hotelului, dar care le-a plăcut tare mult proprietarilor. Aşa că, în amestecul de votcă, suc de grapefruit, rodie, apă de trandafiri şi lichior St.Germain, se va găsi şi o mică piatră preţioasă.

Pentru persoanele care nu-şi permit o asemenea valoare, va exista acelaşi cocktail, dar fără rubin. Băutura va putea fi cumpărată cu numai 18 dolari.

Foto: jeweryjudge.thejewelerblog.com

Ai fi gata să dai 40.000 de dolari pentru un cocktail cu rubin?


Distribuie
..