Ce spune VINUL pe care îl bei despre PERSONALITATEA ta

Distribuie

Vinul pe care îl bei poate spune multe de personalitatea ta. În general vinul este considerat cea mai de elită băutură. Prin urmare, se spune că iubitorii de roşu sunt mai ambiţioşi, cei care preferă vinul alb sunt mai relaxaţi, iar iubitorii de rosé sunt fanii reţelelor de socializare.

Un studiu recent a demonstrat că băutorii de vin roşu sunt mai ambiţioşi şi, respectiv mai bogaţi, mai educaţi şi mai fericiţi decât ce care preferă alt tip de vin. În schimb studiul a arătat că persoanele care preferă vinul alb sunt mai practici şi mizează mai mult pe noroc.

Să nu uităm şi de băutori de rosé. Te va uimi, dar protrivit studiului aceste persoane sunt regii şi reginele reţelelor de socializare, pe care le vizitează de mai multe ori pe zi.
Mai mult decât atât, majoritatea amatorilor vinului roşu au studii superioare, sunt căsătoriţi şi consump alcool mai des decât cei care aleg vinul alb sau rosé.  Băutorii de vin alb aleg să petreacă mult timp acasă şi sunt multumiţi de cariera pe care o au.

În concluzie, studiul a scos la iveală că:

Băutorii de vin roşu:
–  Au un buget financiar înalt
–  Au o căsnicie fericită
–  Călătoresc în străinătate.
–  Sunt încrezători, relaxaţi, puternici, inteligenţi.
–  Beau 4 pahare de vin săptămânal.

Băutorii de vin alb:
–  Au venituri medii.
–  Sunt necăsătoriţi, dar fericiţi
– Îşi petrec vacanţele în ţară
– Sunt practici, timizi, liniştiţi
–  Beau 3 pahare de vin săptămânal.

Băutorii de rose:
– Au venituri medii.
– Sunt fericiţi.
– Iubesc reţelele de socializare.
– Sunt somunicabili.
– Beau două pahare de vin săptămânal.


Distribuie
..