Ce să mănânci SEARA pentru ca să slăbeşti, fără EFORT

Distribuie

Ultima masă a zilei, luată cu câteva ore înainte de culcare, ne poate asigura un somn liniştitor şi ne poate ajuta să slăbim sau, dimpotrivă. Totul constă în alegerea mesei de seară. Iată câteva secrete pe care trebuie să le cunoşti.

Spre seară metabolismul nostru încetineşte, aşadar arderile devin uşor mai lente decât în prima parte a zilei, este indicat să controlăm strict ceea ce mâncăm, scrie lyla.ro

Iată ce putem mânca seara pentru a ne ajuta în procesul de slăbit, dar fără să ne dea peste cap metabolismul:

Supă sau ciorbă uşoară – acestea sunt preparate ideale pentru seară, menite să cureţe organismul. O supă sau o ciorbă uşoară, cu legume şi foarte foarte puţină grăsime ajută la curăţarea intestinelor, la o bună eliminare dimineaţa, ne încălzeşte organismul înainte de culcare şi ne şi umple stomacul, pentru a nu resimţi foame de îndată după ce am terminat masa. 

Salatele – profitaţi de legumele care se găsesc încă pe piaţă, proaspete, şi faceţi-vă o salată pentru cină. Asezonaţi-o după preferinţe, dar evitaţi să puneţi maioneză.

Proteine slabe – dacă sunteţi genul de persoană pe care nu o satură nimic altceva decât carnea şi ştiţi sigur că mâncând o supă sau o salată este ca şi cum aţi da apă la moară, atunci optaţi pentru carne slabă la cină. Pui, peşte, curcan – toate pe grătar sau la cuptor, în niciun caz prăjite. 

Ponturi:

Beţi un pahar de apă înainte de masă – în felul acesta veţi mânca mai puţin.

Dimineaţa sau chiar şi în timpul zilei beţi o cană de apă fiartă cu o jumătate lămâie stoarsă – ajută la detoxifierea organismului şi chiar şi înfrumuseţează tenul.

Preparaţi-vă un amestec de miere, usturoi mărunţit şi oţet de mere, toate în părţi egale. De două ori pe zi, puneţi câte trei linguriţe din amestec în apă şi beţi după fiecare masă.

Vă va ajuta să scadeţi nivelul de colesterol din sânge şi ajută la detoxifierea organismul, fapt va face să pierdeţi în greutate.

 


Distribuie