Ce mănânci la prânz într-o zi fierbinte de vară. Gazpacho cu mărar
E aşa de cald afară că nici nu-ţi mai vine să mănânci. Îţi propunem o reţetă uşor de făcut, răcoritoare
INGREDIENTE
6 roșii potrivit
2 castraveți
1 ceapă
1 ardei gras verde
1 ardei iute
1 lămâie
1 lingură cu oțet balsamic
2 lingurițe cu ulei de măsline
1 linguriță cu sare
½ linguriță cu piper măcinat
1 legătură cu mărar
MOD de PREPARARE
1.Taie cuburi legumele, asezonează cu zeamă de lămâie, oțet balsamic, ulei de măsline, sare și piepr după gust.
2.Pune jumătate dina cest amestec într-un blender și mixează-l.
3.Împarte supa gazpacho în boluri, adaugă mărarul tocat și pune câte 1-2 linguri din amestecul de legume cuburi. Servește imediat.
Sugestie. Supa gazpacho este mult mai gustoasă dacă o lași măcar o oră la rece înainte de a o servi.