Ce mănânci la prânz într-o zi fierbinte de vară. Gazpacho cu mărar

Distribuie

E aşa de cald afară că nici nu-ţi mai vine să mănânci. Îţi propunem o reţetă uşor de făcut, răcoritoare

INGREDIENTE

6 roșii potrivit

2 castraveți

1 ceapă

1 ardei gras verde

1 ardei iute

1 lămâie

1 lingură cu oțet balsamic

2 lingurițe cu ulei de măsline

1 linguriță cu sare

½ linguriță cu piper măcinat

1 legătură cu mărar

MOD de PREPARARE

1.Taie cuburi legumele, asezonează cu zeamă de lămâie, oțet balsamic, ulei de măsline, sare și piepr după gust.

2.Pune jumătate dina cest amestec într-un blender și mixează-l. 

3.Împarte supa gazpacho în boluri, adaugă mărarul tocat și pune câte 1-2 linguri din amestecul de legume cuburi. Servește imediat.

 

Sugestie. Supa gazpacho este mult mai gustoasă dacă o lași măcar o oră la rece înainte de a o servi.

ecuisine.ro


Distribuie