Ce alimente trebuie NEAPĂRAT să consumi în luna MAI

Distribuie

A început sezonul fructelor şi legumelor de mai, aşa că trebuie să profiţi din plin de aceste daruri ale naturii. Consumul lor sunt foarte importante pentru a alimenta organismul cu vitaminele şi minerale necesare. Citeşte ce alimente trebuie, inevitabil, de consumate în sezonul de vară.

Căpşuni

Capşunile sunt preferatele fructe ale fetelor pentru că sunt scăzute în calorii şi oferă toată sănătatea şi puterea. Cantitatea  mare de antioxidanţi  şi vitamine conţinute  în aceste fructe, va da o senzaţie de energie şi revigorare a organismului.

Mazăre

 Mazarea este bogată în fibre, vitamina A şi C, care sunt extrem de utile pentru sânge şi oase. Este o legumă mică, însă aduce cele mai mari doze de sănătate.

Caise

O singură  caisă conţine cantităţi mari de vitamina A şi C, potasiu, fibre, fier şi multe lucruri care oferă beneficii pentru sănătate.  Profită de sezonul caiselor şi mănâncă-le în orice moment al zilei.

Conopida

Consumul atât de frecvent al conopidei poate salva o serie de probleme de sănătate.  Această legumă luptă de minune cu bolile canceroase şi problemele cardiovasculare.


Afinele

Afinele au cea mai mare capacitate antioxidantă dintre toate fructele. Acestea neutralizează radicalii liberi care pot promova boala şi îmbătrânirea în organism.

Sursa foto: divahair.ro,  coolinaria.ro.


Distribuie