Cât trebuie să alergi pentru a arde caloriile, adunate de un pahar de COCA-COLA

Distribuie

În urma unui studiu efectuat recent şi publicat în Jurnalul American de Sănătate Publică, cercetatorii au descoperit ca informaţiile despre exerciţiile fizice necesare pentru a preveni apariţia kilogramelor în plus, după ce este consumată mâncare de tip fast-food sau sucuri carbogazoase, au un impact favorabil în rândul populaţiei.

Jumătate dintre tinerii care au participat la experiment au renunţat să consume băuturi carbogazoase după ce au citit eticheta unui astfel de produs pe care scria că după consumul conţinutului va trebui să alerge o oră ca să elimine caloriile acumulate. Potrivit experţilor americani de la Universitatea din Baltimore, informaţiile despre cât „costă” în exerciţii fizice un pahar de cola, spre exemplu, îi pune pe gânduri pe fanii alimentelor de tip junk-food, scrie efemina.ro.

„Oamenii subestimează, în general, numărul de calorii din alimentele şi băuturile pe care le consumă”, suţine autoarea studiului Sara Bleich.
Furnizarea de informatii precise legate de echivalentul caloriilor unui aliment în activitate fizică, spre exemplu pentru un pahar de cola trebuie să alergi o oră, poate fi un pas înainte în prevenirea obezitatii.


Distribuie
..