Cafeaua de la automat este extrem de PERICULOASĂ pentru sănătate. Iată DE CE

Distribuie

Specialiştii atenţionează că o cafea de la automat conţine mai multe chimicale decât cea din boabe de cafea măcinate. De asemenea, medicii recomnadă să evităm pe cât e posibil consumul de cafea de la automat, pentru că ne poate îmbolnăvi de afecţiuni grave. Iată ce pericole ascunde această cafea.

Un espresso de la automat conţine 100 mg de cofeină, jumătate din aportul zilnic acceptabil pentru un adult, dar la automate se foloseşte cafea instant, care se resoarbe din organism de cinci ori mai greu decât cafeaua măcinată din boabe, scrie romaniatv.net.

Cei care beau fie şi numai două cafele de la automat într-o zi, la serviciu, în intervalul de 8 ore, depăşesc rapid maximumul de cofeină admis, iar în timp supradoza duce şi la formarea pietrelor la rinichi.

„De multe ori acele cefele conţin grăsimi hidrogenate, care sunt dovedite că nu sunt sănătoase şi cresc riscul de boli tumorale.

Aş sugera o cafea simplă pentru că are mai puţine substanţe adăugate şi este mai aproape de ceea ce ne-am prepara noi în casă”, a declarat doctorul Gheorghe Mencinicopschi la România TV.


Distribuie
..