Bea lapte ca să ai păr mai drept, dinţi mai tari şi piele mai hidratată

Distribuie

Fiert sau crud, cald sau rece, laptele este un produs important pentru organismul nostru, deoarece are multe beneficii. În afara faptului că întăreşte oasele, acesta este un bun ajutor împotriva cancerului, şi toate acestea datorită vitaminei D pe care o conţine, fiind una dintre cele mai importante vitamine pentru corp.

Hidratează pielea

Chiar dacă nu este foarte gras, laptele hidratează pielea şi o lasă proaspată şi catifelată. O dată pe săptămână, încearcă să-ţi masezi pielea cu un burete îmbibat în lapte cald. Spălă-te bine după această procedură, ca să eviţi mirosul pe care laptele foarte cald îl dă pielii tale.

Ajută la îndreptarea părului

Toarnă 200 ml de lapte într-un recipient spray şi pulverizează-l pe părul uscat până când devine ud. Acoperă părul cu o pungă din plastic apoi cu un prosop, după 25 de minute spală-ţi părul cu şampon şi clăteşte-l bine. Părul va fi mai drept şi va străluci de sănătate.

Înăreşte dinţii

Datorită vitaminei D, care se găseşte în lapte şi conţine mult calciu, majoritatea nutriţioniştilor recomandă laptele în consumul zilnic, în cadrul unei diete echilibrate pentru a avea dinţi sănătoşi.

Reduce pungile de sub ochi 

Dacă obişnuieşti să munceşti până în noapte şi mai ales în faţa calculatorului, ochii tăi vor avea de suferit. Pentru a reduce pungile de sub ochi, umezeşte două bucăţi de vată pe care obişnuieşti să le foloseşti atunci când te demachiezi, în lapte rece. Ţine-le pe ochi timp de 5 minute, apoi clăteşte bine cu apă.

Consumaţi zilnic lapte şi fiţi sănătoase!


Distribuie
..