Bea ceai din ghimbir ca să te laşi mai uşor de fumat

Distribuie

Ai încercat diverse metode împotriva fumatului dar niciuna nu te face să te laşi de fumat. Dacă îţi doreşti foarte mult să te laşi de fumat sau vrei ca iubitul tău să scape de acest viciu, evită să procuri medicamente împotriva fumatului şi bea ceai din ghimbir, care îţi va scădea considerabil dorinţa de a mai fuma.

Persoanei care fumează, acest produs îi este mai mult decât necesar. Vitaminele, microelementele, numărul mare de aminoacizi esenţiali te vor ajuta să scapi cât mai curând de obiceiul de a fuma.

– De fiecare dată când îţi vine o poftă de fumat, pune în gură o bucată de ghimbir şi rugumă bine. Gustul acestuia te va face rapid să uiţi de dorinţa de a fuma. Este un remediu mult mai bun decât gumele de mestecat.

– Un remediu împotriva tusei. Consumând un ceai din ghimbir sau mâncând o bucată de ghimbir cu o linguriţă de miere, nu numai că o să te simţi mult mai bine, dar şi vei scăpa de mirosul urât din gură. Ghimbirul încetineşte procesul de îmbătrânire, îmbunătăţeşte starea pielii şi elimină toxinele din organism.

– În perioada când ai început să te laşi de fumat, trebuie să consumi cât mai multe ceaiuri din ghimbir. Acestea se prepară foarte uşor. Vei avea nevoie doar de rădăcina mărunţită a unui ghimbir şi sucul unei lămâi. Adaugi peste aceste ingrediente, apă fiartă. Pentru un gust mai bun, poţi adăuga şi un pic de miere.

Ce ziceţi, încercaţi?


Distribuie
..