Andreea Marin recomandă sucul „tinereţii fără bătrâneţe”. Vezi în VIDEO cum să prepari băutura miraculoasă

Distribuie

Andreea Marin a învăţat de la nutriţionista Cisem Cakir, pe care a întâlnit-o la centrul de detoxifiere Gardens of Babylon, din Bodrum, cum să prepare un suc natural menit să ofere organismului toţi nutrienţii necesari pentru regenerare celulară şi pentru a întări sistemul imunitar. Este vorba de sucul proaspăt din iarbă de grâu, iarba pe care o cultiva, de altfel, în ghiveci, în propria casă, de câteva luni bune.

“Semintele le sădesc singură acasă în pământ organic, după o săptămână tai iarba şi o împart în 7 porţii pastrate apoi la congelator, consum zilnic câte una. În paralel, am grijă să crească iarba de grâu din a doua tavă, pentru a-mi completa rezerva. Citeşte, caută informaţii despre binefacerile aduse de iarbă de greu, s-au făcut nenumarate studii în lume şi vei înţelege mai bine.

Totodată, astăzi încep şi detoxifierea cu sucuri naturale necesară după perioada de excese alimentare care înseamnă în magazinare de toxine în corpul nostru, adică predispoziţie către boli, nu doar kilograme în plus.

După doar câteva zile, simt deja binefacerile: corpul îşi revine, dispare senzaţia de greutate ce apasă organele interne, de oboseală aparent nejustificată, pielea devine curată şi luminoasă – am grijă să fac zilnic şi o curăţare a pielii de pe întregul corp folosind o perie sau o mănuşă pentru baie, e necesar pentru ca toxinele sunt eliminate şi prin piele şi astfel ajutăm procesul de detoxifiere, scrie ADPM.

De asemenea, dimineaţa poţi simţi un gust amar şi e importantă curăţarea limbii înainte de spălarea dinţilor, toxinele sunt eliminate şi astfel. În zilele de detoxifiere, evit folosirea cremelor, a cosmeticelor cât de mult posibil, pentru a lăsa pielea să respire.


Distribuie