Alintă-ţi în weekend oamenii dragi cu cea mai gustoasă PRĂJITURĂ cu brânză. REŢETĂ

Distribuie

Deserturile sunt pur şi simplu adorate de femei. Weekend-ul este perfect pentru ca să-ţi faci timp să găteşti ceva special şi delicios pentru cei dragi. Aceasta este reţeta care va fi pe placul tuturor.

Ingrediente

Pentru blat:

200 g biscuiţi

100 g unt

1 lingură cacao neagră

Pentru umplutură:

300 g cremă de brânză 

200 ml smântână pentru frişcă

4 linguri zahăr pudră aromat cu coajă de lămâie

1 plic zahăr vanilat

Biscuiţii se macină la robot până se obţine un pesmet fin. Se adaugă cacao şi untul topit şi se mixează din nou până la omogenizare.

Rasturnăm compoziţia într-o tavă cu inel detaşabil (20 cm diametru) tapetată cu hârtie de copt şi pisăm bine cu lingura, apoi cu fundul unui pahar. Dăm tava la frigider până pregătim umplutura.

Zahărul aromat cu coaja de lămâie l-am avut pregătit dinainte. Am pregătit o pudră de lămâie după reţeta de pe care am amestecat-o cu zahăr pudră(1-2 linguriţe la 100 g zahăr).

Batem smântana pentru frişcă până începe să capete consistenţă. Adaugăm zahărul vanilat şi o lingură de zahăr şi mixăm până devine fermă şi pufoasă. Separat mixăm crema de brânză cu restul de zahăr, apoi amestecăm uşor cele 2 compoziţii.  Turnăm compoziţia peste blatul de biscuiţi şi dăm la frigider pentru o oră.

Se înfrumuseţează cu ciocolată. 

sursa:dulciurifeldefel.ro


Distribuie