Află tot ce nu ştiai despre MAZĂRE! Ce se întâmplă dacă o mănânci cu regularitate

Distribuie

Mazărea este o legumă foarte sănătoasă pentru organism şi are o mulţime de beneficii, pe care nu multe persoane le cunosc. Este important să se consume, în mâncăruri, în stare proaspătă sau congelată, pentru ca proprietăţile ei să fie păstrate.

Specialistul Cristi Mărgărit a vorbit în detaliu despre beneficiile acestui tip de legumă.

„Mazărea, fasolea şi legumele care provin din seminţe sunt foarte bogate în proteine şi carbahidraţi, care se asimilează lent şi furnizează energie organismului pentru toată ziua. Nu prea există o soluţie însă împotriva acelor fibre din ele, care provoacă fermentaţia, dar s-a constatat că această fermentaţie este benefică pentru organism, pentru tubul digestiv, chiar dacă este neplăcută. Persoanele care au boli autoimune ar trebui să aibă grijă cu aceste legume, pentru că fiind nişte seminţe, pentru că natura a pus acolo şi nişte componente care să protejeze sămânţa, nu a vrut ca noi să le mâncăm. Nu trebuie asociate cu alte forme de proteine, carnea, de exemplu,” a explicat specialistul.

a1.ro.


Distribuie