Vrei să îţi micşorezi sânii? Practică aceste exerciţii fizice şi o dietă specială

Distribuie

Auzim peste tot de femei care apelează la nenumărate metode ca să îşi mărească sânii, de la remedii naturiste, la operaţii estetice. Există, însă, femei cu care natura a fost prea darnică din acest punct de vedere. Sânii prea mari pot afecta coloana şi pot atrage atenţie nedorită de multe ori.

Dacă ţi se pare că ai sânii prea mari, cu siguranţă te-ai gândit fie la operaţii estetice de reducere a acestora, fie la tratamente medicamentoase care promit rezultate în cel mai scurt timp. Din păcate, aceste variante pentru a obţine sâni mai mici pot avea efecte secundare neplăcute. De aceea, înainte de toate, te invităm să încerci câteva metode naturale de a micşora sânii.

Având în vedere că sânii sunt formaţi în cea mai mare parte din grăsime (90%) şi glande dispuse deasupra ţesutului muscular, o modalitate de a le reduce dimensiunea este de a scăpa de ţesutul adipos şi de a tonifia muşchii pectorali.

Nu este de ajuns doar să reduci ţesutul adipos pentru a avea sâni mai mici. Trebuie să te ocupi şi de muschii pectorali. Exerciţii anaerobe, precum flotările sau ridicarea ganterelor, te vor ajuta să ai un piept ferm şi astfel sânii vor parea mai mici, informează www.divahair.ro. Cheia succesului acestor exerciţii este repetarea lor de peste 12 ori pe set. Iată câteva exerciţii pe care le poţi include în antrenamentul tău pentru micşorarea sânilor.

Dieta pentru micşorarea sânilor

Dacă vrei să ai sâni mai mici, trebuie să îţi schimbi şi obiceiurile alimentare. Nu numai că vei obţine rezultatele dorite, dar şi sănătatea va avea de beneficiat de pe urma unei diete echilibrate.

Scopul tău este să reduci ţesutul adipos. Aşadar, evită mâncărurile nesănătoase, precum fast-food-ul, prăjelile şi pe cele ce conţin mulţi conservanţi. Bineînţeles, sunt interzise şi dulciurile. Dacă reuşeşti să reduci consumul de calorii cu 500 pe zi, vei slăbi un kilogram pe săptămână.

Orientează-te către un regim bazat pe legume, fructe, peşte şi oleaginoase. Pline de antioxidanţi, fructele pot înlocui desertul. Oleaginoasele (nuci, alune de pădure, migdale, caju etc.) pot constitui o gustare pe cinste, săţioasă şi sănătoasă, atâta timp cât nu le consumi prăjite şi date cu sare.

Nu există o metodă simplă de micşorare a sânilor, din pacate. Dacă alegi varianta naturală, fără posibile repercursiuni asupra corpului pe termen lung, va trebui să respecţi programul de efort fizic şi dietă echilibrată. Cu timpul, rezultatele se vor vedea cu siguranţă: sâni micşoraţi, sănătate îmbunătăţită.

 


Distribuie
..