Vrei să ai o siluetă PERFECTĂ de sărbători? POLENUL îţi vine în ajutor

Distribuie

Sărbătorile de iarnă bat la uşă, aşa că începe să ne preocupe tot mai mult silueta. Iar dacă rochia nouă, cumparată special pentru această ocazie, nu se aşează tocmai bine, tentaţia de a recurge la diete-minune e din ce în ce mai mare. Înainte să-ţi dai organismul peste cap, aminteşte-ţi că există soluţii mai delicate şi mai sănătoase, ca de exemplu cura cu polen de albine.

Polenul produs de albine îşi câştigă pe zi ce trece renumele de super-aliment, aducând multiple beneficii pentru sănătate. Printre acestea se numără şi faptul că poate contribui la pierderea în greutate, scrie curademiere.ro

Când vine vorba de obezitate, alimentaţia omului modern reprezintă o mare parte a problemei, deoarece mâncărurile pe care le consumăm sunt sărace în nutrienţi.

Chiar dacă mâncăm sănătos şi alegem doar alimente benefice, acestea conţin adesea prea puţini nutrienţi esenţiali, din cauza modului în care sunt produse sau cultivate. De exemplu, legumele au un conţinut scăzut de vitamine şi minerale dacă sunt cultivate pe soluri supra-solicitate. Aceste soluri sunt atât de sărace în nutrienţi esenţiali, încât corpul tău îţi va cere să mănânci chiar şi când eşti satul, deoarece organismul caută să obţină cantitatea necesară de „combustibil“.

Cum ajută polenul la slăbit

Trebuie să înţelegem mai întîi motivele pentru care polenul produs de albine ne poate ajuta să slăbim. Acesta funcţionează prin stimularea metabolismului, care grăbeşte arderea caloriilor. De asemenea, corectează orice dezechilibru chimic din metabolism, dezechilibru care ar fi putut duce la îngrăşare. În plus, îţi reglează apetitul şi, în acelaşi timp, este un energizant natural.

Pe lângă asta, polenul conţine toţi nutrienţii esenţiali necesari pentru menţinerea vieţii şi pe care s-ar putea să nu îi primeşti din altă parte, din cauza aportului nutritiv scăzut al alimentelor moderne.

Polen, mâncare sănătoasă şi mişcare! 

Toate acestea sună minunat şi, dacă ne gândinm că polenul produs de albine este un aliment cu foarte puţine calorii, pare o idee bună să încerci o cale naturală prin care să pierzi în greutate. Trebuie să reţii că, indiferent de numărul de kilograme de care încerci să scapi, ţelul tău este unul realizabil, însă acest lucru nu se va întâmpla peste noapte.

În primele zile te vei simţi mai energică, după care va veni pierderea uşoară în greutate pe cale naturală. Vestea bună este că slăbirea este realizabilă fără diete nocive! De fapt, s-ar putea să nu fie nevoie să ai un regim alimentar strict, ci este indicat să mănânci cât mai sănătos şi mai variat.

Chiar şi aşa, pentru a grăbi procesul de slăbire, ar trebui să abordezi holistic problema sănătăţii şi să combini polenul produs de albine cu o dietă sănătoasă şi mult sport.

Acest lucru îţi va asigura pierderea în greutate, dar îţi va conferi şi o stare generală de bine! În concluzie, polenul produs de albine reduce poftele alimentare, echilibrează metabolismul, grăbeşte arderea grăsimilor, îţi conferă energie şi vitalitate, având şi alte beneficii pentru sănătate, beneficii ce nu sunt neapărat legate de slăbire.

De fapt, o pilulă „adevărată“ şi naturală ce conţine polen de albine reprezintă o cale ieftină de a pierde în greutate, o cale ce nu are efecte secundare cauzate de vreo substanţă chimică.

 

 

 

 


Distribuie
..