Vrei o siluetă impecabilă? Iată cîteva exerciţii care te ajută să ai coapse de invidiat

Distribuie

Toate femeile vor să aibă un corp frumos, fără grăsimi şi coapsele cât mai subţiri. Unele din ele cheltuiesc sume mari pentru a fi frumoase. Noi am decis să vă arătăm că frumuseţea se face şi în condiţii casnice, făcând şi economii pe deasupra.

I. Stai dreaptă cu picioarele uşor depărtate.

Apleacă-te apoi în jos de la mijloc şi încearcă să atingi cu mâna stângă degetul mare de la piciorul drept. Mişcarea se repetă cu mâna dreaptă şi degetul de la piciorul stâng. Pentru cele mai bune rezultate, mişcarea se repetă de 15 ori pentru fiecare mână.

II. Întinde-te pe podea, pe partea dreaptă, cu capul pe braţul şi cotul drept şi pune picioarele unul peste celalalt. Ridică piciorul stâng la câţiva centimentri în aer, apoi ridică şi piciorul drept până cele două se împreunează. Foloseşte-te de mâna liberă pentru a-ţi păstra echilibrul. Pentru rezultate remarcabile, repetă mişcarea de 10 ori.

III. Stai cu picioarele depărtate.

Stai cu picioarele depărtate până în dreptul umerilor şi încrucişează-ţi braţele pe piept. Inspiră şi lasă-te în jos ca şi cum ai fi pe cale să te aşezi pe un scaun. Păstrează-ţi spatele drept şi capul sus cât timp te apleci până cand genunchii sunt aliniaţi cu degetele de picioare. Expiră în timp ce te ridici şi îţi îndrepţi picioarele.

Pentru a avea un tonus muscular mai bun şi coapse mai subţiri şi mai frumoase, este obligatorie repetarea acestor exerctiţii de cel puţin două ori pe săptămână.

 


Distribuie
..