Vedete pentru care timpul nu are vârstă

Distribuie

Câtă admiraţie trezeşte tandemul de mamă-fiică, atunci când arată ca surori sau prietene. Trecerea anilor nu înseamnă decât tot mai multă femininate , frumuseţe şi încredere în sine pentru unele mame-vedete.

Această adititudine îţi oferă beneficiul de a nu simţi trecerea ireversibilă a timpului şi de a nu ,, face cunoştinţă” cu aşa numita depresia vârstei. Mai mult de atât, având un aspect tânăr, îţi va fi mai uşor să-?i înţelegi fiica cu 20 de ani mai mică.
Te-ai gândit vreodată că ai putea să faci shopping împreună cu fiica ta,  să trezeşti invidia femeilor şi admiraţia bărbaţilor?  Nimic nu e mai plăcut decât  să împrumuţi hainele şi accesoriile din garderoba fiicei tale.

Iată câteva vedete, care arată la fel de tânăr ca şi fiicele sale.

1. Demi Moore de 51 de ani şi Rumer Willis de 23 de ani

2. Jerry Hall, 53 de ani, şi fiica ei Georgiana Jagger, 18 ani

3.Yasmin Le Bon (43 de ani) şi Amber Le Bon (23 de ani)

4. Blythe Danner  nu-şi arată deloc vârsta, ba mai mult, pare că este o soră a fiicei sale de 36 de ani , Gwyneth Paltrow

5. Melanie Griffith (52 de ani) şi Dakota Johnsons ( 19 ani)

Avem şi noi mame-vedete, care arată la fel de senzaţional ca fiicele lor. Spre exemplu, Anastasia  Lazariuc, la ai săi  57   ani, are o siluetă de invidiat. Deşi, între ea şi fiica sa, Ileana Lazariuc, există o diferenţă de 30 de ani, ambele au aceleaşi măsuri la vestimentaţie.

 


Distribuie
..