Uleiul care te ajută să dai jos BURTA! VIDEO

Distribuie

Kilogramele în plus sunt un pericol pentru sănătate, iar de cele mai multe ori grăsimea se depune pe burtă și pe coapse. Descoperă care este uleiul care te poate ajuta să scazi în greutate și să dai jos burta:

Grăsimea viscerală și grăsimea care se depune în zona abdomenului prezintă un risc pentru sănătatea ta, deoarece cresc șansele să faci diabet, boli cardiovasculare sau chiar riscul unui atac cerebral, arată unele studii, scrie avantaje.ro.

Uleiul de pește este un tip de ulei sănătos, bogat în acizi grași omega 3, necesari bunei funcționări a organismului tău. Ca să poți scăba de grăsimea de pe abdomen – cunoscută și sub numele de ”colăcei” – este de ajuns să consumi ulei de pește zilnic – câte o linguriță sau două pe stomacul gol, dimineața. Desigur, ca în orice dietă, ar trebui să consumi alimente sănătoase, slabe și cu un aport caloric mai mid decât în mod normal, ca dieta să fie de succes.

Acizii grași Omega 3 din uleiul de pește ajută la descompunerea grăsimilor și astfel reducând cantitatea din jurul abdomenului. Dacă uleiul de pește nu este pe placul tău, atunci poți consuma mai multe alimente bogate în omega 3, precum: somon, semințe și ulei de in, nuci, spirulină, fasole, soia, macrou, creveți, uleiul de cânepă, carnea vitelor hrănite cu iarbă, hering și anșoa. Poți consuma aceste alimente de două sau trei ori pe săptămâna pentru a-ți ”face plinul” de omega 3.

Exerciții ca să scapi de grăsimea de pe abdomen

Iată ce fel de exerciții poți face acasă pentru a scăpa mai repede de grăsimea de pe abdomen. Nu este nevoie să le faci pe toate în aceeași zi, ci poți începe cu un exercițiu sau două, până te obișnuiești cu mișcarea. Nu ai nevoie nici de echipamente speciale, ci doar de puțin spațiu. Pentru inspirație, urmărește acest video:


Distribuie
..