Trucuri simple cum să slăbeşti fără să faci SPORT

Distribuie

Ce-ar fi să existe o dietă miraculoasă care să te jute să slăbeşti fără să faci sport? Ei bine, e puţin probabil să poţi slăbi semnificativ fără un pic de mişcare, însă există câteva trucuri care vor acţiona benefic pentru silueta ta, nefăcând sport.

Razi cu poftă
Terapia prin râs nu doar că este recomandată pentru eliminarea depresiei, ci şi pentru slăbit. Râsul arde până la 50 de calorii în 10-15 minute. Priveşte cât mai multe filme de comedie şi ieşi cât mai des cu prietenii cu care poţi să râzi mult.

Guma de mestecat
Guma de mestecat te poate scăpa de cateva calorii, mai ales dacă găteşti mâncare. Mestecă gumă atunci când faci mâncare pentru a evita să guşti permanent din ea.

Exersează cu geanta
Ca orice femeie aduni în geantă obiecte pentru orice circumstanţă, de aceea te sfătuim să exersezi permanet cu geanta grea, mutând-o de pe un umăr pe altul. Astfel, vei lucra mai multe grupe de muşchi.

Ia masa alături de iubit
Conform unui studiu realizat de Universitatea McMaster din Canada, femeile obişnuiesc să mănânce bucate mult mai slabe în calorii atunci când iau masa cu un bărbat.

Poartă tocuri
Deşi se spune că sunt dăunători pentru spate, pantofii cu toc înalt au un rol important în tonifierea muşchilor picioarelor şi în arderea caloriilor. Mai mult decât atât, dacă mergi corect pe toc înalt vei da siluetei tale un aspect mai elegant.

Renunţă la televizor şi calculator
Dacă au timp liber, în niciun caz nu-l petrece în faţa televizorului sau calculatorului. Chiar dacă vrei să te odihneşti într-o zi de weekend, alege să o faci în mod activ. Mergi la plimbare, întâlneşte-te cu prietenii sau vizitează locuri de cultură. Iar dacă eşti obosită, atunci mai bine dormi, până şi somnul arde calorii.

Consumă somon
Oamenii care consumă în mod regulat somon pierd în greutate semnificativ mai mult decât cei care aleg carnea roşie, chiar şi atunci când caloriile consumate sunt egale.

Nu uita se sex!
S-a demonstrat că sexul este o armă eficientă în arderea caloriilor. Majoritatea cuplurilor ard aproximativ 300 de calorii pe oră atunci când fac sex.


Distribuie